top of page
albanian-7709248_1280_edited.png

Për miqtë tanë shqiptarë

Nëse jeni shqiptar dhe kërkoni një kishë, ne jemi këtu për ju. Më poshtë do të gjeni të gjitha informacionet që lidhen me kishën tonë.

kishën tonë

Pyetje?

Nëse dëshironi të mësoni më shumë ose nëse keni pyetje, mos hezitoni të na kontaktoni. Ne do të jemi këtu për t'ju ndihmuar dhe për t'ju përgjigjur pyetjeve tuaja.

bottom of page